Läs om oss i pressen

Pilates uppmärksammas ofta när kändisar tränar pilate, men även själa tekniken får ibland uppmärksamhet i mpress. Eftersom pilates inte är någon ny träningsform har den inte alltid ett nyhetsvärde i sig men då det finns så många versioner på pilatesträning och så många sätt att använda pilatesträning till så finns det alltid nya infallsvinklar när det gäller att berätta om vem pilates är bra för och varför.
För några veckor sedan skrev GP om pilatesträning i reformermaskinen, läs den gärna här, och missa inte videoklippet!

Vill du läsa mer artiklar om pilates och Pilates Complete så har vi några av de bästa samlade här. Du finner pilatesartiklar från tidningarna MåBra, HälsaFitness, Yogaworld mfl. Något att förkovra sig i sommar på badstranden kanske?

Vill du också prova pilates? Vecka 27 har vi en härlig sommarkurs som vi kallar “Rock the Reformer!”

Foto: Anders Hofgren