Sommarkurser i pilates, yoga och garuda v 27-34

I sommar kan du träna pilates, yoga och garuda hos oss på våra gruppträningsklasser som vanligt, men också på våra sommarkurser! Under sommaren är det många som reser in till göteborg och vill träna lite mer intensivt, då är sommarkurserna perfekt att vara med på under 4 dagar. De är också optimala för dig som bor i stan och jobbar men som ändå vill hitta på något roligt för din egen skull en vecka eller två. Alla sommarkurser ligger måndag tom torsdag kväll under en vecka, och varje dag fördjupar vi oss i de respektive träningsformerna.

Vecka 27 hålls Rock the reformer, en pilateskurs i kombinationsmaskinen reformer som erbjuder en tuffare pilatesträning med ökat motstånd jämförelsevis med matwork. Reformermaskinen kan också ställas in så att man som deltagare får hjälp i rörlighetsövningar om man är stel eller begränsad i någon rörelse eller position.

Vecka 28 håller Milla Floryd sin Flying Yoga där man som deltagare får testa alla yogaövningar både på mattan men också i yogagungan. Många gånger hänger vi ostöttade i yogapositionerna, och det är skelettstrukturen som stoppar och håller upp oss. Yogagungan hjälper till så att vi orkar bära oss med muskelkraft och aktivt hålla positionerna länge utan att vi skadar oss. För de som är lekfulla finns mängder med flygande varianter på yogapositionerna. Bara fantastin sätter gränser på den här svävande kursen, den ger dig bokstavligt talat vingar!

Vecka 29 och 30 har vi sommarstängt, men vecka 31 startar vi upp med både gruppträning, pt och en sommarkurs igen! Den här veckan är det Yogiflow som står för sommarträningen. Mariell Ehlin ger en yogakurs där deltagarna varje kväll får jobba med andningstekniker och flödande fysisk yoga. En riktigt skön avslutande avslappning hinns också med.

Vecka 32 bjuder på ren pilatespower på flera sätt genom kurse Pure Pilates! Team Pilates Complete undervisar och vi använder i stort sett alla småredskap som finns i studion! Nya varianter och kombinationer av de vanliga pilatesövningarna och definitivt en större utmaning för både styrka och rörlighet. Kursen är perfekt för dig som tränat pilates länge och vill ha en nytändning och för pilatesinstruktörer som vill ha utvecklande inspiration till höstens klasser och egna undervisning.

Vecka 33 är det Total Garuda, dvs. en hel vecka med olika typer av garudaträning! Garudan i sig är väldigt varierad som träningsform, själva idén är att man inte ska röra sig i samma rörelsebanor, utföra samma övningar eller i samma tempo hela tiden för att kroppen skall ha möjlughet att öppnas upp och utvecklas maximalt. Så redan där blir träningen ny vid varje tillfälle, men på den här kursen utvecklar vi den vidare ännu mer genom att träna med yogablock, stabiliseringsrulle och stående en hel klass. En kurs skapad för dig som vill ta din träning ett steg vidare och lära dig en ny träningsteknik.

Oavsett vilken sommarkurs som lockar dig så lovar vi att du får en riktig inspirationsinjektion! Efter 4 dagars träning kommer du att känna dig starkare, piggare och rörligare på alla sätt.

Glad träningssommar!

Foto: Vegafoto