Är du den vi söker?

Att erbjuda alla göteborgare ett komplett utbud av pilatesträning, kroppsbehandlingar och inspirerande event är grundtanken med vår studio. Som en av Sveriges ledande träningsstudios erbjuder vi specialanpassad pilates-, garuda- och yogaträning. Vi är ett dedikerat team av tränare och terapeuter som har ett nära samarbete och vårt gemensamma mål är att ge alla medlemmar en hälsosam, smärtfri och välfungerande kropp.

På Pilates Complete har vi just nu osteopati, massageterapi och samtalsterapi. Inför hösten söker vi fler terapeuter med spetskompetens inom kostrådgivning, naprapati, kiropraktik, idrottsmassage och coaching. Är du den vi söker? Eller känner du någon som du tror kan passa in hos oss?

Hör av dig till oss på : info@pilatescomplete.se så ses vi och pratar!

Foto: Vegafoto