Medlemsevent- Sommarmingel och Partylates 12 juni

Den 12 juni bjuder vi in alla medlemmar till vårt årliga sommarmingel!

Vi startar kvällen med en favorit i repris; Jasmin & Lindas energigivande Partylatesklass! Härliga matworkövningar kombinerade till en kraftfull och skön pilatesupplevelse toppad av musik till live DJ Susanne Svensson! Vi premiärspelar också Pilates Complete Summertime – vår nya officiella spellista på Spotify. All musik som spelas på Pilates Complete är personligt framtagen av Susanne för att du ska komma i pilatesstämning direkt du kliver innanför dörren hos oss. En av våra aktuella listor ligger alltid öppen, perfekt att ladda ner och lyssna till när du tränar med oss online eller vill få en skön stämning hemma.

Efter Partylatesklassen bjuder vi på lättare mat, dryck och mingel på terrasserna. Och som alltid…. överraskningar, nyheter och pilatesprat i massor till alla som kommer!

Kom och fira in sommaren med oss! Vi startar kl. 18.00.

Medlemseventet är kostnadsfritt för dig som är medlem.

Anmäl dig här!