Sommarkurs i pilatesmaskinen “Rock the reformer”

Vill du träna pilates i reformermaskinen? I sommar har vi sommarkurser som sträcker sig över fyra dagar, måndag till torsdag och är skapade för att du ska få träna med glädje, variation och lekfullhet för bästa möjliga effekt. Först ut är “Rock the reformer” då du får träna pilates på reformer fyra dagar i rad.

Reformern är en underbar pilatesmaskin som tränar hela kroppen! Du ligger, sitter, står på knä och står upp i reformern när du tränar vilket gör att du hela tiden utmanar kroppen på olika sätt. Reformermaskinen ger dig en balanserad träning där rörlighet och styrka tränas likvärdigt med teknik och balans. Den hjälper till att trigga rätt muskulatur och träningspassen går att variera i oändlighet. Så oavsett om du vill träna styrka, smidighet, balans, koordination, puls & kondition eller rörlighet så är REFORMER maskinen som kan ge dig det du önskar. Let’s rock the reformer!

Dag 1 Reformer Basic – lär känna din reformermaskin och träna kroppen i alla plan med grundläggande reformerövningar.

Dag 2 Reformer Props – lekfull klass där småredskap som fitnesscircle och wobblies adderas i övningarna för att utmana din stabilitet, balans och stamina.

Dag 3 Reformer Jumpboard
– fartfylld och pulshöjande klass där hopp på jumpboarden kombineras med grundläggande styrkeövningar.

Dag 4 Reformer Zenga -reformerträning med mjuka, sköna och flödande rörelser inspirerade av yoga och dans.

Kursen är öppen för nybörjare såväl som för vana utövare och instruktörer. Kursen går v. 27, 3-6 juli kl. 18.00. Varje kurstillfälle är 75 minuter.

Pilates Complete Summerboost är sommarens bästa träningsinjektion!

För mer information om denna och våra andra sommarkurser besök vår kurssida.

 

Foto: Vegafoto