Athletic Pilates Workshop 1 juni

Pilates Complete - Bosu

Pilates är en säker och effektiv träning som syftar till att stärka hela kroppen. Den förbättrar hållningen, ökar kroppsmedvetenheten och korrigerar obalanser för optimal prestation.  Många idrottskvinnor och män använder pilatesmetoden som ett komplement till sin sport just för att den hjälper till att balansera upp obalanser i kroppen. Den ökar rörligheten i de områden som är för tighta samt stärker bål och hållningsmuskulaturen som supportar ryggen och bäckenet.

Ofta beskrivs Pilates som en lugn och fokuserad träningsform med mycket andnings- och placeringsteknik. Men Pilates kan tränas på många olika sätt och kan även vara pulshöjande och mer utmanande för hela kroppen. Torsdag den 1 juni bjuder vi på en effektiv och rolig pilatesworkshop som kombinerar styrke-, rörlighets- och balansövningar med pulstoppar och cardioträning för hela kroppen. Jasmin leder dig genom en energifylld och intensiv 90 minuters workshop med pilatesredskap som bl. a. fitnesscircle, mini stability ball och bosu där du utmanar kroppskontroll, linjering och stamina.

Läs här för mer information om Athletic Pilates-workshopen samt anmälan.

Datum: Torsdag 1 juni kl. 19.15-20.45

Plats: Pilates Complete, Kastellgatan 1

Instruktör: Jasmin Salhi

Pris: 650 kr