Utbildning i Flygande Yoga

Vi är stolta över att kunna presentera Milla Floryds Yogawings Teacher Trainer-utbildning hos oss på Pilates Complete i augusti! Efter flera års undervisning på kurser och workshops i flygande yoga tar nu Milla steget till att utbilda i flygande yoga. Hon har tidigare utbildat i Norge, men detta blir den första hon håller i Sverige. Milla har arbetat och uppträtt som luftakrobat sedan 2007. 2011 utbildade hon sig till lärare i gravotonics flygande yoga. Sedan dess har hon förfinat sin undervisningstil i den gravitationslösa yogaformen och blandat sin kärlek till anatomi, inversioner och hållbar rörelse med sina erfarenheter som yogalärare och luftakrobat.
I den här utbildningen får du ta del av hennes unika stil och speciella erfarenheter.

Vill du utveckla relationen till din yoga och din kropp? Vill du kunna erbjuda unik PT-undervisning som öppnar upp oändliga möjligheter för dina klienter oavsett vart de är i livet? Är du redo för att ge en grupp upplevelsen av att sväva viktlös?
Då är det här utbildningen för dig.

30 timmar intensiv flygande yoga TT 5,6 och 12,13 augusti 2017.
Schema lördag-söndag 08.30-17.30, paus för 1,5 tim. lunch varje dag (7,5 tim. undervisning/dag)

Innehåll

Säkerhet
Sekvensering/klassuppbyggnad
Assistering
PT undervisning
Parövningar och massage
Vad du får med dig:
3 färdiga sekvenser. En inverterad sekvens. En axelöppnande sekvens. En restorativ sekvens. Dessa sekvenser är mer än tillräckligt mycket material för att undervisa en hel termin.
Exklusiv manual där kursens medföljande sekvenser finns dokumenterade.
Högt säkerhetstänk.
Flertal parövningar
Kunskap för att använda yogagungan i PT undervisning
Principer för aerial anatomi alignment
Gedigen övning i att skapa egna sekvenser
Bevis i form av diplom på genomförd kurs.

Ta chansen och ge din yoga vingar! Boka din plats innan den 31 maj för Early Birdpris 9100 kr. Fullpris efter 1 juni 9800 kr.

Läs mer om utbildningen här.