Tillsammans är vi starka

team pilates complete

Mars månad har varit fylld av stark pilatespower! Den roligaste nyheten är att vi lanserat vår nya hemsida, den är ännu finare och lättare att navigera på än tidigare både med mobil och läsplatta. Besök den, vi lovar att den är värd lite av din tid och dela den gärna med dina vänner. Vi hoppas att ni alla får en riktigt fin påskhelg tillsammans med dem ni älskar och att vi tillsammans kan fortsätta sprida kraften som pilatesträningen och Pilates Complete ger oss under hela april också! Och maj… och juni.. och juli.. och… ni fattar…tillsammans är vi starka och ju mer vi ger desto mer får vi tillbaka!

Vill du fortsätta träna tillsammans med oss hela påskhelgen finner du oss på Yogobe!
Med rabattkod: PILATESCOMPLETE30 får du 30 dagars gratis onlineträning när du skapar nytt konto.

GLAD PÅSK!
önskar hela
Team Pilates Complete

Foto: Vegafoto