Videon från Complete Moves är uppe

Complete Moves Linda Jasmin och Magnus Pilates Complete

Den första april höll vi vår första Complete Moves dag tillsammans med Magnus Ringberg. Konceptet handlar om att få mer kunskap och inspiration kring pilates, yoga och garuda, tre olika rörelsetekniker som är nära besläktade. Dagen bjöd på Reformerträning med Jasmin och Linda, Yogaträning med Magnus och en Team-klass i Garuda. Målet var att alla deltagare skulle bli utmanade och taggade till att utveckla sin egen träning och samtidigt få tips om rörelseanalys för en mer balanserad yogapraktik.

Magi att få bidra till friare kroppar med större precision och förståelse för träning! Stort tack till alla deltagare och samarbetspartners för dagen. Fler Complete Moves – dagar planeras redan. Håll utkik!

Foto & film: Per Norberg Photoagency