Garuda Inspiration Day 2017

Garuda Inspiration Day pilates complete

Idag delar vi med oss av årets Garuda Inspiration Day som vi arrangerade för femte året i rad tillsammans med Magnus Ringberg. Garuda Inspiration Day har blivit ett väldigt uppskattat träningsevent för alla hälsointresserade göteborgare med träningsprofilen James D´Silva.
Tidigare år har vi haft eventet på Calrion Hotel Post men i år valde vi att utbildas av Garudavärldens guru nummer ett i våra egna lokaler. Stämningen blev mer intim och möjligheten till diskussioner, frågor och hands-on korrigeringar blev fler. Vi är väldigt glada över att dagen åter igen blev fullbokad och att så många väljer att resa till Göteborg för ny kunskap och vidareutbildning. I Garuda hittar man likheter med de tekniker man är van att utöva, både traditionell yoga, pilates, tai chi qi gong och dans.
Årets nyhet var en Pranayama workshop som James undervisade för första gången. En viktig del i garudaträningen är att man använder olika andingstekniker och vi fick lära oss hur garudaadningen kan användas för att öppna upp kroppen på olika vis. Garuda-andningen kan man använda oavaett om man tränar pilates, yoga eller garuda. Ett mer öppet och långt andetag med en kort paus var essensen och dagens citat var: “Think of the breath as your companion of life. When it is not there you are not here anymore”

Stort tack till fotograf Per Norberg för fantastiska bilder från dagen – flera bilder kan ni hitta på vår facebooksida!

Stort tack också till alla generösa samrbetspartners för era fina gåvor till goodiebagen!
På Kanelen
Go Cococo
Yoga World
M Picaut
Brogyllen
Hildur.se
Yogobe
Mighty Leaf