Idag lanserar vi vår nya hemsida!

Pilates Complete - Gruppträning

Efter mycket arbete är vi nu glada över att äntligen få lansera vår nya hemsida med mer bilder från vår vackra studio och enklare översyn över vår verksamhet med gruppträning, personlig träning, kurser och workshops.

Du kan också ta del av alla roliga medlemsevent, events och vad som händer om oss och kring oss på Pilates Complete samt enkelt hitta hur du följer oss på sociala medier såsom Instagram, Facebook och Spotify där du kan lyssna på vår specialdesignade musik.

Sidan är nu också responsiv så att du enkelt kan gå in och läsa, inspireras och förkovra dig via både mobil, läsplatta och dator, vilket du helst föredrar. Om du vill veta mer om oss så kan du nu också signa upp dig för vårt nyhetsbrev direkt från hemsidan.

Stort tack till Lucia och Frej på Walden&Vega för ett fint samarbete och Vegafoto för vackra foton!

Vi önskar dig varmt välkommen in på Pilates Completes nya hemsida!

Enjoy!