Några få platser kvar på Pranayama och Garuda Brick WS med James D’Silva på söndag!

_MG_2042_GARUDA_WEB_RESVi har några få platser kvar på söndagens Garuda Inspiration Day!

För femte året så gästas Göteborg och Pilates Complete av, James D’Silva, den mycket uppskattade skaparen av träningsformen Garuda! Garudaworkshopsen passar lika bra för dig som är yogalärare eller yogautövare som pilatesälskare.

PRANAYAMA WORKSHOP  söndag 2 april 09:30-11:30 

Ta del av James långa erfarenhet inom andningsträning, pranayama, och lär dig steg för steg olika tekniker för att skapa mer klarhet kring de olika övningarna för att utnyttja hela andningsapparatens kapacitet. Lär dig att andas för ökad avslappning och få tillgång till mer energi.

[vimeo video_id=”159941255″ width=”400″ height=”300″ title=”Yes” byline=”Yes” portrait=”Yes” autoplay=”No” loop=”No” color=”00adef”]

GARUDA BRICK söndag 2 april 12:30-16:30

Garudaträning med yogablock. Under den andra delen av Garuda Inspiration Day får du använda yogablock för att skapa mera möjligheter och variationer för kroppen. Yogablock är fantastiska hjälpmedel oavsett vilken rörelseform du än praktiserar. James utgår från Garudarörelser som ger rörlighet, styrka och balans.

PRIS 1: Pranayama workshop 950 SEK

PRIS 2: Garuda brick 1.750 SEK

PRIS 3: Pranayama workshop + Garuda brick 2.500 SEK

BOKNING: Maila dina kontaktuppgifter (namn/faktureringsuppgifter, adress, telefonnr, emailadress, personnummer/ org. nummer) samt om du vill boka en eller båda workshopsen till info@pilatescomplete.se OBS! Anmälan är bindande. Begränsat antal platser, svarsmail bekräftar din plats. Faktura mailas i mars 2017. Betald avgift kan endast återfås mot läkarintyg.

Foto: The Garuda studio