Pilates- styrka inifrån och ut

foamroller

Vi vill bara påminna dig om vår pilatesmånad på Yogobe!

Vi har skapat ett 4 veckorsprogram som heter  ”Pilates -styrka inifrån och ut” med pilatesteknik, träningstips och videos online på Yogobe.com. Programmet är en perfekt start för dig som aldrig provat pilates tidigare, och en uppbyggande boost för dig som ännu inte kommit igång med årets träning. Upplägget är att du får lära dig grunderna i pilatestekniken vecka 1, bygga inre stabilitet och styrka vecka 2, öka din rörlighet vecka 3 och utmana hela kroppen vecka 4. Träningen utförs både på mattan och med redskap. Du hittar programmet här och läs gärna våra tips om kvalitativ träning, varför stark här.

Om du inte ännu provat Yogobe, så bjuder vi dig på en fri prova på- månad. Använd koden PILATESCOMPLETE30 när du skapar ditt konto så får du 30 dagars fri prova på!

[vimeo video_id=”209696372″ width=”400″ height=”300″ title=”Yes” byline=”Yes” portrait=”Yes” autoplay=”No” loop=”No” color=”00adef”]

Foto: Yogobe