Feng Shui – workshop 9 april

inredning, feng shui konsult, inredningshjälp, kontor, hem, offentligmiljö, kungsbacka, göteborg1Vi önskar mer än någonsin att finna balans och harmoni i våra liv i dag. Vi utsätts dagligen för intryck och våra hem ska kännas harmoniska att komma hem till och vistas i för att tanka på nya positiva krafter igen. Syftet med feng shui är att skapa sköna och hälsosamma miljöer, att utveckla och förbättra miljön i våra hem för att känna oss tillfreds. På den här workshopen ges du en unik möjlighet att få med dig ”verktygen” enligt feng shui och applicera dem i ditt eget hem. Du kommer att få jobba med ditt eget hem så ta med dig en kopia över planlösningen på ditt hus eller lägenhet. Varmt välkommen till en givande och lustfylld stund!

Datum: 9 april

Tid: 11.00-14.00

Instruktör: Rebecca Apelvi

Pris: 950 kr

Anmälan till workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.