Träna Garuda med yogablock 2 april i Göteborg

GARUDA BRICK
Garudaträning med yogablock. Under den andra delen av Garuda Inspiration Day får du använda yogablock för att skapa mera möjligheter och variationer för kroppen. Yogablock är fantastiska hjälpmedel oavsett vilken rörelseform du än praktiserar. Instruktören James D´Silva utgår från Garudarörelser som ger rörlighet, styrka och balans.
garuda brick
NÄR: Söndagen den 2 april 12:30-16:30
VAR: Pilates Complete, Kastellgatan 1, Göteborg
PRIS : Garuda brick 1.750 SEK
IMG_0412
BOKNING: Maila dina kontaktuppgifter (namn/faktureringsuppgifter, adress, telefonnr, emailadress, personnummer/ org. nummer) samt om du vill boka en eller båda workshopsen till info@pilatescomplete.se OBS! Anmälan är bindande. Begränsat antal platser, svarsmail bekräftar din plats. Faktura mailas i slutet av mars 2017. Betald avgift kan endast återfås mot läkarintyg.
Läs mer om hela Garuda Inspiration days här!