Pilates balance & control workshop 22 mars

wobblies-pilates-complete

En pilates workshop där du får möjlighet att träna upp din balans med olika pilatesredskap! Balans innefattar så mycket; balans mellan aktivitet och vila, mellan höger och vänster, mellan muskler och bindväv, mellan styrka och rörlighet, mellan avslappning och muskelarbete. På den här workshopen använder vi wobblies, rulle, boll och bosu för att utmana, förbättra och leka med balansen på fler sätt än du kanske trodde var möjligt!

Datum: 22 mars

Tid: 19.30 – 21.00

Instruktör: Maria Berndtsson

Pris: 650 kr

Om instruktören:

“Det bästa med att jobba som instruktör är att man hela tiden utmanas både kunskapsmässigt och kreativt och att man varje dag får lära sig något nytt. Jag har ett omättligt behov av att testa på nya sporter och rörelseformer och håller mig på det viset ständigt inspirerad och nyfiken. Jag är utbildad dansare i grunden vilket givit mig en god kroppsmedvetenhet men som också bjudit på olika slags besvär och skador. Mina skador har lett till att jag testat på många olika former av behandlingar och även träningsmetoder, det var även så jag kom jag i kontakt med Pilates. Pilatesträningen har framförallt bättrat mina kunskaper om hur kroppen funkar och ser ut rent anatomiskt, att förstå vilka muskler som utför en viss typ av rörelse och vilka som inte behöver aktiveras. I Pilates får jag chans att jobba smart och noggrant vilket gör att jag i andra sporter kan ösa på utan oro att skada mig.

Mitt motto är att man inte kan förändra något i kroppen utan att förändra något i psyket och det är underbart att se den helhets förvandling som kan ske efter en tids pilatesträning.”

Anmälan till kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

pilates complete bosu

 

Foto: Vegafoto