Pilates – friskvård för företag!

pilates complete lounge yogamatta

Vi erbjuder dig och ditt företag träning med pilatesredskap och maskiner i en privat och kreativ miljö. Träna en gång i veckan tillsammans med dina kollegor i våra vackra lokaler!

Ny forskning visar att de som tränar på arbetstid presterar bättre på jobbet. De är också mindre sjuka och upplever att de har mer ork under arbetsdagen. Träning ökar produktiviteten och gör dig, dina anställda och medarbetare mer effektiva på jobbet! Långsiktiga hälsoeffekter av träning gör också att sjukdagarna blir färre.

Alla klasser på Pilates Complete leds av välutbildade och licenserade instruktörer som känner stor passion för Pilates och som älskar att dela med sig av sin kunskap om hälsa och träning. Om ni inte hinner komma till oss så kommer vi till er!

Prisexempel företagspaket:

Pilates- Garuda – eller Yogaklass 55 minuter, te & frukt i vår lounge.
5 klasser 12 500 kr + moms

För mer information kontakta oss på info@pilatescomplete.se

 

Foto: Vegafoto