Låt oss ge dig lite extra kärlek i helgen!

Kärlek till kroppen är månadens tema på Pilates Complete. Vi sprider så mycket kärlek vi kan till kroppen alla dagar i veckan och slösar hej vilt med vår pilatespassion till alla som vill lyssna! Alla som tränar hos oss regelbundet vet att pilatesträningens positiva effekter går så mycket längre än enbart till att man får en stark och smidig kropp.

När man börjar lyssna på sin kropp och ta hand om den lite extra genom pilatesträning blir man ofta uppmärksam på de områden i både kroppen och livet som inte känns tipptopp. Följen av att börja träna pilates kan med andra ord vara en bättre sömn, hälsosammare matvanor och flera skratt som bubblar upp under dagen. Man mår bättre helt enkelt!

Och visst är det så att när man lägger några timmar i veckan på att träna upp sig, balansera upp styrkor och svagheter och lirka upp kroppen så att den blir mjukare och smidigare så känns det också mycket roligare att fortsätta ta hand om sig lite extra även resterande timmarna under dagen, veckan och månaden.

Nu är det fredag och vi finns här för dig hela helgen om du vill ta hand om dig lite extra du också!

hundered reformer

Idag fredag har vi både Boll/rulle och Matwork 2 klasser på schemat, i morgon lördag kan du delta på Complete och Yogaklasserna och även få en massage av Emma (du har väl inte missat att 60 minuters massage bara kostar 500 kr hela mars månad?)

På söndag kan du boka tid med Karin, vår kostrådgivare, träna på Matwork och Boll/rulle klasserna och som grädda på moset erbjuder vi Djupavslappning och Gongbad på söndag förmiddag. Gongbadet är en perfekt start om du haft en februariförkylning som börjar avta och du är redo att starta upp kroppen på ett mjukt och fint sätt inför nästa vecka!

Fönster

Hoppas att vi får ta hand om dig i helgen!

Team Pilates Complete

massage

 

Foto: Vegafoto