Pilates Complete Nyhetsbrev Mars 2017

“Kärlek till kroppen” det är månadens tema på Pilates Complete. Vi sprider så mycket kärlek vi kan genom en mängd olika kanaler och hoppas att du nås utav minst en av dem!

På studion osar det hett av spännande workshops hela mars, april och maj; Gongbad, Garuda, Yogawings, Balans och nyheterna Feng Shui och Rygg Rehab! Djupdyk och lär dig mer inom det som intresserar dig mest. Titta in på vår hemsida då och då för att hålla dig uppdaterad.

Online sprider vi vår pilatespassion på Yogobe med pilatestips, videos och blogginlägg alla dagar i månaden. Träna tillsammans med oss och bli stark inifrån och ut. Hela mars månad samlas pilatesentusiaster världen över genom #MarchMatness2017 följ oss på Instagram och var med du också! Tillsammans firar vi vår kärlek till pilatestekniken och sprider budskapet om pilatesträningens positiva effekter på sociala medier.

I behandlingsrummet kommer kärleken till uttryck genom ett älskvärt massageerbjudande från Emma; endast 500 kr för 60 min klassisk massage hela mars!

Visst var det fint med alla hjärtans dag i februari men varför begränsa firandet av kärleken till en enda månad? Vi fortsätter sprida kärleken till kroppen till alla som vill ta emot den hela våren!

Complete Love <3

 

Pilatesmånad på Yogobe

4 veckorsprogram mars

I mars har vi en hel månad med pilatesteknik, träningstips och videos online på Yogobe.com. Temamånaden är ett jättebra komplement till din vanliga träning och onlineträning gör det enklare att hålla kontinuiteten uppe även de dagar du inte hinner komma till oss i Korsettfabriken!

Vi har skapat ett 4 veckorsprogram som heter  “Pilates -styrka inifrån och ut”. Upplägget är att du får lära dig grunderna i pilatestekniken vecka 1, bygga inre stabilitet och styrka vecka 2, öka din rörlighet vecka 3 och utmana hela kroppen vecka 4. Träningen utförs både på mattan och med redskap. Du hittar programmet här!

Om du inte ännu provat Yogobe, så bjuder vi dig på en fri prova på- månad. Använd koden PILATESCOMPLETE30 när du skapar ditt konto så får du 30 dagars fri prova på!

“Pilates -styrka inifrån och ut” är en perfekt start för dig som aldrig provat pilates tidigare, och en uppbyggande boost för dig som ännu inte kommit igång med årets träning – Vi ses på Yogobe!

 

Gongbad 5 mars

gongbad pilates complete

Välkommen på en tre-timmars workshop med yoga, djupavslappning & gongbad! Vi mjukar upp kroppen och sinnet med gongarnas helande vibrationer, andningsövningar och yoga. 

Idag  finns  det  en  ökad  medvetenhet  om  hur  ljud  påverkar  människan  och  yogafilosofin   anser  man  att  ljudet  påverkar  hjärnan,  skapar  läkande,  vitaliserande  och  balanserande   vibrationer  i  kroppens  alla  celler,  vävnader  och  system,  samt  balanserar  energisystemet. Ljudet  för  oss  bortom  tankesnurret  och  sinnet  har  ingen  möjlighet  att  motstå  ljudet  av   gongen.  Då  stillar  sig  tankar  och  känslor  och  sinnet  blir  lugnare.  På  så  vis  minskar  stress  i   kroppen  (kortisol,  adrenalin,  noradrenalin)  och  kroppens  självläkande  system  kan  fungera   mer  normalt  igen.

Datum: 5 mars

Tid: 13.00-16.00

Instruktör: Camilla B. Lindberg

Pris: 950 kr

Bokning: info@pilatescomplete.se

 

Pilates – friskvård för företag!

pilates complete lounge yogamatta

Vi erbjuder dig och ditt företag träning med pilatesredskap och maskiner i en privat och kreativ miljö. Träna en gång i veckan tillsammans med dina kollegor i våra vackra lokaler!

Ny forskning visar att de som tränar på arbetstid presterar bättre på jobbet. De är också mindre sjuka och upplever att de har mer ork under arbetsdagen. Träning ökar produktiviteten och gör dig, dina anställda och medarbetare mer effektiva på jobbet! Långsiktiga hälsoeffekter av träning gör också att sjukdagarna blir färre.

Alla klasser på Pilates Complete leds av välutbildade och licenserade instruktörer som känner stor passion för Pilates och som älskar att dela med sig av sin kunskap om hälsa och träning. Om ni inte hinner komma till oss så kommer vi till er!

Prisexempel företagspaket:

Pilates- Garuda – eller Yogaklass 55 minuter, te & frukt i vår lounge.
5 klasser 12 500 kr + moms

För mer information kontakta oss på info@pilatescomplete.se

 

Complete Moves 1 april

IMG_1784

Vill du kombinera din träning och bli utmanad? Denna dagen ger dig inspiration i tre olika rörelsetekniker som är nära besläktade. I små grupper får du uppleva träning som förändrar din kropp i en av världens vackraste studios!

Reformer                     Linda Ahlgren och Jasmin Salhi
Yoga                           Magnus Ringberg
Garuda matwork         Team Linda, Jasmin och Magnus
REFORMER Allsidig och fantastisk träning för hela dig. Bli utmanad och taggad av Linda och Jasmin i deras signatur reformer-klass. Världsklass.

YOGA Magnus yogasekvenser är populära och uppskattade av många yogalärare. Hans upplägg med kunskap i rörelseanalys ger dig aktiv kontroll och en balanserad yogapraktik.

GARUDA Låt dig stärkas av en energifylld team-klass där Linda, Jasmin och Magnus undervisar en garuda matwork. Steg för steg bygger du upp tekniken med precision och förståelse.

Schema:

14:30-15:45                 klass 1
16:00-17:15                 klass 2
17:30-18:30                 klass 3
NÄR: Lördagen den 1 april 14:30-16:30

VAR: Pilates Complete, Kastellgatan 1, Göteborg

PRIS: 1.195 kr inkl. moms. I priset ingår tre inspirationsklasser.

BOKNING: Maila dina kontaktuppgifter (namn/faktureringsuppgifter, adress, telefonnr, emailadress, personnummer/ org. nummer) samt om du vill boka en eller båda workshopsen till info@pilatescomplete.se OBS! Anmälan är bindande. Begränsat antal platser, svarsmail bekräftar din plats. Faktura mailas i mars 2017. Betald avgift kan endast återfås mot läkarintyg.

 

Pranayama och Brick 2 april

complete moves pilates complete

För femte året så gästas Göteborg och Pilates Complete av, James D’Silva, den mycket uppskattade skaparen av träningsformen Garuda! Garudaworkshopsen passar lika bra för dig som är yogalärare eller yogautövare som pilatesälskare.

PRANAYAMA WORKSHOP Ta del av James långa erfarenhet inom andningsträning, pranayama, och lär dig steg för steg olika tekniker för att skapa mer klarhet kring de olika övningarna för att utnyttja hela andningsapparatens kapacitet. Lär dig att andas för ökad avslappning och få tillgång till mer energi.

GARUDA BRICK Garudaträning med yogablock. Under den andra delen av Garuda Inspiration Day får du använda yogablock för att skapa mera möjligheter och variationer för kroppen. Yogablock är fantastiska hjälpmedel oavsett vilken rörelseform du än praktiserar. James utgår från Garudarörelser som ger rörlighet, styrka och balans.

Schema:

09:30-11:30                 Pranayama workshop
11:30-12:30                 Lunch
12:30-16:30                 Garuda brick (yoga block)
NÄR: Söndagen den 2 april 09:30-16:30

VAR: Pilates Complete, Kastellgatan 1, Göteborg

PRIS 1: Pranayama workshop 950 SEK

PRIS 2: Garuda brick 1.750 SEK

PRIS 3: Pranayama workshop + Garuda brick 2.500 SEK

BOKNING: Maila dina kontaktuppgifter (namn/faktureringsuppgifter, adress, telefonnr, emailadress, personnummer/ org. nummer) samt om du vill boka en eller båda workshopsen till info@pilatescomplete.se OBS! Anmälan är bindande. Begränsat antal platser, svarsmail bekräftar din plats. Faktura mailas i mars 2017. Betald avgift kan endast återfås mot läkarintyg.

 

Erbjudande! 60 min massage

massage pilates complete

Bli mjukare och mer avspänd med massage. Under Mars månad kan du boka en timmes massagebehandling med Emma Cowan till ett kanonpris!

Boka 60 min massage i mars månad för endast 500 kr ( ord. pris 700kr). Emma finns i Pilates Completes behandlingsrum på tisdagar, torsdagar samt lördagar. Boka din massagetid här!

 

Extrainsatt! Yogawings 11 mars

IMG_5637

Tre-timmars workshop svävandes i yogagungan med Milla Floryd! Spendera en halvdag i luftelementet och flyt genom utmanande sekvenser, restorativa avslappningsövningar och helande meditation stöttad av dina yogavingar.

“På Pilates Complete är det ljust med högt till tak och miljön andas frihet. Precis den känsla jag vill förmedla med min flygande yoga – ljus, rymd och rika andetag fyllda av frihet. Välkommen.” / Milla

Datum: 11 mars

Tid: 12.00-15.00 FULLBOKAD! NYHET! Extrainsatt workshop kl 16.00 – 19.00

Instruktör: Milla Floryd

Pris: 950 kr

Bokning: info@pilatescomplete.se

 

Swiftr ny samarbetspartner

ladda ned

Numer samarbetar vi med Swiftr– en digital fitnessportal som tillhandahåller ett brett nätverk med väl utvalda gym- och träningsanläggningar, allt samlat under ett medlemskap.

Swiftrs grundtanke är att alla ska kunna betala för ett enda medlemskap & träna vad man vill. De jobbar enbart med mindre träningsstudios som aldrig kompromissar mellan variation, kvalitet eller pris. Ett fåtal platser och klasser på vårt gruppträningsschema finns tillgängliga för Swiftrmedlemmar och man kan träna 10 ggr med Swiftr innan man blir fullvärdig Pilates Complete-medlem!

 

 

Foto: Vegafo, Ronjoy Gogoi och Pilates Complete