Välkommen på event alla Pilates Complete medlemmar!

Medlemsevent i mars – Feng Shui

Rebecca Apelvi

På mars månads medlemsevent gästas vi av inredaren och Feng Shui-konsulten Rebecca Apelvi från House of Chi som föreläser om hur vi med hjälp av Feng Shui skapar ett hem och ett liv i balans med dagens högt ställda krav.

Vi önskar mer än någonsin att finna balans och harmoni i våra liv i dag. Med alla de intryck, stimuli och den teknologi vi dagligen utsätts för är det högaktuellt att skapa ett harmoniskt hem. Hemmet är vår bas, det är här vi samlar kraft och tankar på med ny energi.

Hur kan vi skapa ett hem i balans och harmoni?

Vårt hem speglar den vi är och hur vi mår. Utifrån den österländska läran, Feng Shui, med dess teorier och grundstenar ger Rebecca dig verktygen för att eliminera stress och öka välbefinnandet. Den grundläggande tanken är att vi påverkas av allt som finns omkring oss så som färger, former, material och hur vi möblerar våra hem. Hur ordning och reda bidrar till ett harmoniskt och välmående.  Feng Shui är oberoende av stil och handlar om sunt förnuft och hållbart tänkande som man både kan leva och inreda efter. Feng Shui handlar om balansen mellan människan och dess miljö.

När: Onsdag den 15 mars kl. 19.30-21.00

Plats: Pilates Complete

Medlemseventet är gratis för dig som Pilates Complete Medlem och plats bokas via info@pilatescomplete.se