Nytt samarbete med House of Chi!

I vår inleder vi ett nytt samarbete med House of Chi och Rebecca Apelvi! House of Chi jobbar med inredning, feng shui och inspiration på många olika sätt. Först ut i vårt nya samarbete är Mars månads medlemsevent den 15 mars som handlar om Feng Shui; den österländska läran som menar att vi påverkas av allt som finns omkring oss och hur ordning och reda bidrar till ett harmoniskt och välmående. Mer info om medlemseventet kommer inom kort men redan nu kan du boka in dig på vår Inrednings-workshop den 9 april. Under workshopen kommer Rebecca att lära dig allt om hur du med hjälp av feng shui´s teorier inreder ett hem i balans och harmoni. Spännande tycker vi!

inredning, feng shui konsult, inredningshjälp, kontor, hem, offentligmiljö, kungsbacka, göteborg1

Feng Shui workshop – Hur vi med hjälp av feng shui´s teorier inreder ett hem i balans och harmoni

Vi önskar mer än någonsin att finna balans och harmoni i våra liv i dag. Vi utsätts dagligen för intryck och våra hem ska kännas harmoniska att komma hem till och vistas i för att tanka på nya positiva krafter igen. Syftet med feng shui är att skapa sköna och hälsosamma miljöer, att utveckla och förbättra miljön i våra hem för att känna oss tillfreds. På den här workshopen ges du en unik möjlighet att få med dig ”verktygen” enligt feng shui och applicera dem i ditt eget hem. Du kommer att få jobba med ditt eget hem så ta med dig en kopia över planlösningen på ditt hus eller lägenhet. Varmt välkommen till en givande och lustfylld stund!

Datum: 9 april

Tid: 11.00-14.00

Instruktör: Rebecca Apelvi

Pris: 950 kr

Anmälan:

Anmälan till workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.