Hitta nya sätt att balansera upp dig själv!

_MG_2622

Har du ont eller känner dig stel? Vet du varför? Nästa alla är obalanserade på något vis? Fysiskt eller mentalt. Allt hänger ihop…. Vi har svårt att hitta en jämn nivå mellan arbete och fritid, träning och vila, nyttig och onyttig mat osv. Balans kan ju innebära så mycket. Hur blir man egentligen balanserad och varför är det något vi eftersträvar?

Maria är en av våra mest erfarna personliga tränare som jobbat med kroppen hela sitt liv. När hon inte tränar pilates eller feldenkreis dansar hon och utforskar olika sätt att röra sig på. Snart håller hon en workshop där du får redskap att balansera upp dig själv genom både träning och egenbehandling. Hon kommer att fokusera på de vanligaste obalanserna i kroppen och hjälpa dig att bli mer kroppsmedveten. Varmt välkommen på en spännande upptäcktsfärd genom kroppen tillsammans med Maria den 22 mars.

Se mer info om workshopen nedan.

wobblies-pilates-complete

En pilatesworkshop där du får möjlighet att träna upp din balans med olika pilatesredskap! Balans innefattar så mycket; balans mellan aktivitet och vila, mellan höger och vänster, mellan muskler och bindväv, mellan styrka och rörlighet, mellan avslappning och muskelarbete. På den här workshopen använder vi wobblies, rulle, boll och bosu för att utmana, förbättra och leka med balansen på fler sätt än du kanske trodde var möjligt!

Datum: 22 mars

Tid: 19.30 – 21.00

Instruktör: Maria Berndtsson

Pris: 650 kr

Anmälan till workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

Foto: Vegafoto