Helande vibrationer gör dig som ny!

För en tid sedan hade vi ett otroligt uppskattat medlemsevent med Camilla Lindberg. Evenetet var ett Gong-bad och det handlade varken om att gå eller bada; det handlade om att vara i ett tillstånd där  kroppen  var  djupt  avslappnad  som  i  sömn,  men  sinnet  var  fullt  medvetet.  Det låter ju magiskt, och för många av oss var det det också!

gongbad pilates complete

Snart kommer Camilla tillbaka till oss för en längre workshop med både Yoga, meditation och djupavslappning till ljudet av de vibrerande gonggongarna. Missa inte det!

 

Mer info om djupavslappning i gongbad:

Effekterna  av  djupavslappning fortsätter  även  efter  övningen  och  vi  blir  mer  medvetna  och avslappnade  i  vardagen,  även  i  situationer  som  annars  kan  upplevas  som stressande.  Vi  kan  i  detta  avslappnade  och  sömnliknande  tillstånd  lära  oss  att  bevittna  tankar,  känslor   och  bilder  som  stiger  upp  ur  vårt  undermedvetna  utan  att  identifiera  oss  med  dessa,  vilket   ökar  vår  självkännedom.
Om gongavslappning

Idag  finns  det  en  ökad  medvetenhet  om  hur  ljud  påverkar  människan  och  yogafilosofin   anser  man  att  ljudet  påverkar  hjärnan,  skapar  läkande,  vitaliserande  och  balanserande   vibrationer  i  kroppens  alla  celler,  vävnader  och  system,  samt  balanserar  energisystemet. Ljudet  för  oss  bortom  tankesnurret  och  sinnet  har  ingen  möjlighet  att  motstå  ljudet  av   gongen.  Då  stillar  sig  tankar  och  känslor  och  sinnet  blir  lugnare.  På  så  vis  minskar  stress  i   kroppen  (kortisol,  adrenalin,  noradrenalin)  och  kroppens  självläkande  system  kan  fungera   mer  normalt  igen.  Gongvibrationerna  har  en  transformerande  effekt  och  man  kan  vanligtvis   röra  sig  mer  fritt,  tänka  större,  känna  glädje  och  ta  in  livet  mer  -­‐  känna  sig  som  ”ny”.  Vi  kan   också  släppa  djupt  liggande  spänningar  känna  oss  vitaliserade  i både  kropp  och  sinne   efteråt.

CAMILLA HAVET19 kopia 2

Workshop: Yoga, meditation och djupavslappning

Datum: 5 mars

Tid: 13.00-16.00

Instruktör: Camilla B. Lindberg

Pris: 950 kr

Bokning: Våra kurser är öppna för alla och du kan delta utan att vara Pilates Complete-medlem. Anmälan till  workshop sker via info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

CAMILLA HAVET16 kopia 2