PT i Yogawings med Milla Floryd på torsdag!

Har du sett bilder på akrobatiska personer som hänger upp och ner i tyger, svävandes ovan marken utför de yogapositioner som ser så avancerade ut att du tänkt att det där är inte för dig? Inget kunde vara ner fel! Yogawings KAN vara lekfullt akrobatiskt och utmanande, men lika väl används gungans för att stötta och hjälpa dig i positioner du har svårt för, bär upp dig att hålla balansen där du annars inte finner den och den kan ge en riktigt rolig core-träning dessutom – något som alla pilatesälskare gillar! PT i Yogawings är verkligen träning för alla!

yogawings pilates complete yogawings supta badakonasana yogawings pilates complete milla floryd Yogawings yogawings pilates complete yogawings ht 2014 Milla Yogawings

Vill du testa har du chansen på torsdag kl. 11.00 då finns Milla Floryd på studion hela dagen och hon har en ledig PT-tid kvar! Milla har nyligen startat upp sin egen lärarutbildning i yogagungorna i Norge och i augusti håller hon sin första utbildning i Sverige hos oss! Mer info om den kommer inom kort.

Boka PT med Milla på torsdag via info@pilatescomplete.se – först til kvarn gäller!Come and fly with us!

yogawings pilates complete milla floryd

 

Blandade foton: Vegafoto, snapshots & Pilates Complete