Spread the love!

Vegafoto

Inför Alla Hjärtans Dag bjuder vi på ett kärleksfullt erbjudande på våra mest balanserande workshops! Ge bort kärlek och hälsa för kroppen till den du älskar eller som en fin present till dig själv!

Vårt Valentines pris 500 kr (ordinarie 650 kr)

Pilates för män

 pilates complete

Pilates skapades av en man, Joseph H. Pilates, idag är det flest kvinnor som tränar pilates men det är en utmanande träningsform för alla, oavsett kön. Denna pilatesworkshop är framtagen för alla träningsintresserade män som är nyfikna på pilatestekniken och vad den kan ge. Många män är starka, explosiva men också stela. Stelhet leder ofta till smärta. Pilatesträning är ett perfekt komplement till annan träning som ex. tennis, golf, skidåkning och hockey, då fokus i pilates ligger på rörlighets-, smidighets- och balansträning. Pilatesträning hjälper till att förhindra skador och är också mycket framgångsrik som rehabilitering. Pilates skyddar också mot överbelastning av muskler som tränas i andra träningsformer och med det förbättras prestationen i den sport man utövar. Målet med pilatesträning är att få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp.

Datum: 1 mars

Tid: 19.30 – 21.00

Instruktör: Alina Arcari

 

Pilates Balance Control

wobblies-pilates-complete

En pilatesworkshop där du får möjlighet att träna upp din balans med olika pilatesredskap! Balans innefattar så mycket; balans mellan aktivitet och vila, mellan höger och vänster, mellan muskler och bindväv, mellan styrka och rörlighet, mellan avslappning och muskelarbete. På den här workshopen använder vi wobblies, rulle, boll och bosu för att utmana, förbättra och leka med balansen på fler sätt än du kanske trodde var möjligt!

Datum: 22 mars

Tid: 19.30 – 21.00

Instruktör: Maria Berndtsson

Erbjudandet gäller 2017-02-10 tom 207-02-14. Boka erbjudandet via info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla  workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Foto: Vegafoto