Variation & nya utmaningar ger bästa resultat!

The comfortzone is a very nice place but nothing ever happens there…..Då och då skriver vi inlägg om varför fler män borde träna pilates. Pilatesträningen utmanar både, styrka, balans och rörlighet. Träningen kompletterar andra sporter perfekt genom att balansera upp kroppen och göra den smidigare. I somras filmade en av våra manliga kunder en vanlig gruppträningsklass och pratade med Linda om de främsta fördelarna med pilatesträning för män. Se Michael Jönssons video om pilatesträning för män här!

_MG_1960

Den 1 mars har vi en pilatesworkshop enbart för män – varmt välkommen till 90 minuters effektiv träning utanför din bekvämlighetszon!

 pilates complete

Pilates för män workshop. Pilates skapades av en man, Joseph H. Pilates, idag är det flest kvinnor som tränar pilates men det är en utmanande träningsform för alla, oavsett kön. Denna pilatesworkshop är framtagen för alla träningsintresserade män som är nyfikna på pilatestekniken och vad den kan ge. Många män är starka, explosiva men också stela. Stelhet leder ofta till smärta. Pilatesträning är ett perfekt komplement till annan träning som ex. tennis, golf, skidåkning och hockey, då fokus i pilates ligger på rörlighets-, smidighets- och balansträning. Pilatesträning hjälper till att förhindra skador och är också mycket framgångsrik som rehabilitering. Pilates skyddar också mot överbelastning av muskler som tränas i andra träningsformer och med det förbättras prestationen i den sport man utövar. Målet med pilatesträning är att få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp.

Datum: 1 mars kl.19.30 – 21.00

Instruktör: Alina Arcari

Pris: 650 kr

Anmälan till kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

joachim vid bollFoto: Vegafoto