Temamånad Pilates på Yogobe i mars!

I januari har vi, Jasmin och Linda, varit i Stockholm och filmat nytt material till Yogobe. I mars bjuder vi tillsammans med dem på fyra veckors pilatestränings-boost! Varje vecka har vi valt ut speciella övningar och program som du kan träna efter för en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp!

jas o linda pilatescomplete yogobe

Yogobe är en plattform för onlineträning, en omtänksam guide och en digital destination för hållbar hälsa och träning genom ledande lärare, instruktörer och experter i norden. Yogobe är också är ett perfekt komplement till din träning på Pilates Complete! På hemsidan yogobe.com finns det just nu 20 kompletta och omfattande fyraveckors-guider med inspiration, kunskap och videor varsamt framtagna tillsammans med Yogobes yogalärare, instruktörer och experter. I mars månad kommer vi på Pilates Complete att ha en pilatesmånad med fyra veckors pilatesträning! Pilatesmånaden passar lika bra för dig som tränar hos oss irl på studion men vill få till mer regelbunden träning hemma som för dig som aldrig provat pilates förut.

1 2

Hela mars månad finns vi alltså ännu mer tillgängliga för dig online för regelbunden egenträning och pepp till hållbar och långsiktigt sunda mentala vanor! Stay neutral!

Ange kampanjkod PILATESCOMPLETE30 när du skapar ett konto på http://yogobe.com och få dina första 30 dagar helt gratis och utan bindningstid.

visitkort