Garuda Reformer Workshop med Linda Ahlgren den 22 februari

Garuda Reformer workshop

2014-08-vegafoto-pilates-complete-garuda-gluteus

Garuda Reformer workshop där du får träna garudateknik med rytm och flöde och i den fantastiska pilatesmaskinen reformer!  Sköna öppningar för bröstkorg, ländrygg, axlar, nacke och höfter kombinerat med stärkande benserier för bättre stående stabilitet och balans. Nya rörelser och kul variation för dig som tränat pilates tidigare och igenkännande övningar för dig som tränar garuda på matta och rulle!

Datum: 22 februari

Tid: 19.30 – 21.00

Instruktör: Linda Ahlgren

Pris: 650 kr

Våra workshops är öppna för alla och du kan delta utan att vara Pilates Complete-medlem.Anmälan till kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Om Linda:

Linda är en av grundarna och en av två delägare till Pilates Complete. Hon jobbar på studion som Personlig Tränare, gruppträningsinstruktör samt kursledare.

“Jag har min bakgrund inom dansen och har tränat pilates som ett komplement till dansträningen sedan 1995. Pilates har redskapen som många människor behöver för att förstå hur de ska kunna träna effektivt och smärtfritt. Målet med mitt arbete som instruktör och tränare är att lära mina kunder att medvetet styra kroppen och röra sig på bästa sätt för att släppa invanda mönster & onödiga spänningar. Jag älskar att få vara delaktig i människors glädje när de upptäcker vilka positiva förändringar träningen gör med deras kropp och i förlängningen deras liv!  

Min önskan är att alla som kommer till Pilates Complete ska få en bättre förståelse för hur den egna kroppen fungerar och därmed få en bättre teknik, kroppsmedvetenhet och kontroll över kroppen. Jag är otroligt tacksam över att jag får jobba med träning i min egen verksamhet tillsammans med Jasmin och alla fantastiska kunder och kollegor! Något av det roligaste jag vet är också att kombinera pilates, yoga och garuda till kreativa och utmanande träningsprogram som utvecklar både tanke, kropp och själ. / Linda”

Foto: Vegafoto