Pilates Complete Nyhetsbrev Januari 2017

Januari är vår mest intensiva månad med Provapå-klasser, Öppet Hus och årets första kursstarter! Det är en rolig period med full fart och fläkt som vi älskar då det är tiden vi får dela med oss av vår pilatespassion till många träningssugna göteborgare!

Vi rekommenderar dig att läsa årets första nyhetsbrev noggrannt och i lugn och ro så att du hinner gå igenom alla roliga nyheter och planera in de aktiviteter du gillar mest. Efter julens ledighet är det ofta extra skönt att få starta igång med träningen igen. Året 2017 ligger framför oss som ett tomt blad – prioritera rätt och fyll det med det du längtar efter och vill ha mer utav. Vi hoppas att dina önskningar innefattar pilatesträning i någon form så att vi får träffa dig på Pilates Complete i vår!

Med önskan om ett starkt och friskt 2017 i pilatesteknikens tecken!

Team Pilates Complete

 

ÖPPET HUS 15/1

gladje

Söndag den 15 januari kl. 12-16 välkomnar vi dig Öppet Hus!

Schema 30 min.gratis provapå-klasser sön 15/1

Kl.12.15 Gravidpilates

Kl 12.45 Reformer cardio

Kl. 13.15 60+

Kl. 13.45 Boll

Kl 14.15 Mammabebispilates

Kl 14.45 Pilates props

Kl 15.15 Yogawings

Boka din klass genom att registrera ditt namn, adress, tfn samt email på vår bokningssida.

 

Januarikampanj! Träna gratis i januari och få en 30 min kostrådgivning!

 pilates complete

Passa på att teckna din träning innan prisjusteringen den 1 februari 2017 och ta del av vår kampanj!

Gruppträning -Teckna Pilates Complete Medlemskap samt Gruppträning 12 mån/helår from 1 februari och träna gratis i januarisamt få en 30-minuters kostrådgivning (värde 750 kr).

Personlig Träning – Teckna Pilates Complete Medlemskap samt Personlig Träning 10 klipp och få en 30-minuters kostrådgivning (värde 750 kr).

Kampanjen gäller 20170109-20170201. Läs mer om kampanjens villkor här!

För att ta del av kampanjen besök oss på vår Prova-på-vecka v 2,Öppet Hus söndag den 15 januari kl. 12-16 eller maila info@pilatescomplete.se

Vi erbjuder också alla trogna Pilates Complete Medlemmar ett extra fint erbjudande inför kommande år träning. För att läsa mer om erbjudandet klicka här!

 

Vårens gruppträningsschema

schema_v_2017_a4

 

Vår gruppträning är ett riktigt smörgåsbord av läckerheter för dig som älskar pilates i alla former! 

Vårens nyhet är MATWORK 2- En koordinativ och intensiv klass för dig som har tränat pilates en längre tid. Ta din träning till nästa nivå och förbättra uthållighet, styrka och teknik. Snabbare tempo och mer utmanande intermediate – och advancedövningar.

Temat på terminens BARRE-klass är enkla men riktigt intensiva koreografier och den nya COMPLETE-klassen är skapad för att göra dig spänstig och stark. Vi utökar också med fler klasser på helgerna efter önskemål och ser fram emot ett grymt träningsår tillsammans med dig!

 

Nyhet! Kostrådgivning

Vi är otroligt glada över att få presentera en ny samarbetspartner; kostrådgivare och idrottsnutritionist!

Vi kan hjälpa dig som vill optimera fysisk och mental prestation, hälsa och välmående. Du får alltid en individuellt anpassad hälsoplan, baserad på dina förutsättningar och behov – och anpassad till dina mål. Karin finns på Pilates Complete varje söndag. Kontakta henne för bokning via:

 

Prisjustering 2017

reformer ute

Från 1 februari 2017 justerar vi våra priser samt förändrar vissa villkor.

Pilates Complete Prislista 2017

Medlemskap

Pilates Complete Medlemskap 1 år 995 kr

Gruppträning

Enstaka klipp 235 kr

10 klipp 2250 kr

1 månad 715 kr

12 mån. bindningstid 599 kr/mån

Helår 6840 kr

Personlig Träning

1 klipp 895 kr

10 klipp 8450 kr

20 klipp 15 210 kr

30 klipp 21 550 kr

 

För att läsa om de nya villkoren klicka här!

 

Nya kurser startar 23/1

senior

Om 1 vecka startar årets första kurser. Ny kurs i år är fortsättningskursen i props för dig som tränat länge och vill ha nya utmaningar! 

Förmiddagsklubben 60+
Den här kursen passar dig dig som är en aktiv kvinna, mitt i livet som vill träna i en vacker och inspirerande miljö tillsammans med likasinnade.Kursstart: Vecka 4, Måndag 23 januari kl. 10.00

MammaBebis Pilates (inkl. Mammamage- föreläsning)
I denna kurs vänder vi oss främst till nyblivna mammor som vill bygga upp sin kropp igen efter graviditet och förlossning.Kursstart: Vecka 4, Onsdag 25 januari kl. 10.30

Pilates Matwork Props Nybörjare
Denna kurs passar både dig som är nybörjare eller har tränat länge. En perfekt kurs för dig som är nyfiken på hur du kan variera din träning med pilatesredskap och som vill lära dig grundläggande pilates lugnt och metodiskt. Kursstart: Vecka 4 , Onsdag 25 januari kl 18.15

Pilates Matwork Props Fortsättning
Denna kurs passar både dig som har tränat pilates länge. En perfekt kurs för dig som är nyfiken på hur du kan variera din träning med pilatesredskap och hur du kan utveckla grundövningarna till att bli mer utmanande. Kursstart: Vecka 4 , Tisdag 24 januari kl 18.15

Gravidpilates
Det finns flera fördelar med att träna Pilates under graviditeten. Du bygger upp kroppen för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig och orka bära din bebis. Kursstart: Vecka 4, Torsdag 26 januari kl. 18.15

Alla kursers längd: 8 tillfällen a 55 min.

Pris: 2250 kr

Anmälan till kurs eller workshop sker via  info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

Garuda Reformer workshop

2014-08-vegafoto-pilates-complete-garuda-gluteus

Först ut i vår är en Garuda Reformer workshop! Efter den är våren är fylld av unika workshops som ger dig motivation till att träna lite mer och lite bättre hela vägen fram till i sommar. 

Garuda Reformer workshop

Garuda Reformer workshop där du får träna garudateknik med rytm och flöde och i den fantastiska pilatesmaskinen reformer!

Datum: 22 februari

Tid: 19.30 – 21.00

Instruktör: Linda Ahlgren

Pris: 650 kr

Klicka här för att se alla pilates- & yogaworkshops i mars.

Anmälan till kurs eller workshop sker via  info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

Hyr vårt behandlingsrum!

massage pilates complete

Vi söker fler terapeuter till vårt fina behandlingsrum!

Behandlingsrummet finns ledigt på tisdagar och torsdagar from 1 februari för behandlingar som ex. massage, kiropraktik, samtalsterapi, akupunktur, zonterapi och liknande.

Vill du vara en del av Team Pilates Complete eller vet du någon som du tror skulle passa hos oss? Kontakta oss på: info@pilatescomplete.se

 

 

Foto: Vegafoto