Missa inte våra kursstarter startar v 4!

Om 1 vecka startar årets första kurser – alla kurser är 8 veckor och nytt för i år är fortsättningskursen i props! Som vanligt har vi mammabebis, gravid, matwork och seniorkurser – vilken kurs lockar dig mest?

formiddagsklubben seniorpilates pilates complete

Förmiddagsklubben 60+

Den här kursen passar dig dig som är en aktiv kvinna, mitt i livet som vill träna i en vacker och inspirerande miljö tillsammans med likasinnade.

Kursstart: Vecka 4, Måndag 23 januari kl. 10.00

MammaBebis Pilates (inkl. Mammamage- föreläsning)

I denna kurs vänder vi oss främst till nyblivna mammor som vill bygga upp sin kropp igen efter graviditet och förlossning.

Kursstart: Vecka 4, Onsdag 25 januari kl. 10.30

Pilates Matwork Props Nybörjare

Denna kurs passar både dig som är nybörjare eller har tränat länge. En perfekt kurs för dig som är nyfiken på hur du kan variera din träning med pilatesredskap och som vill lära dig grundläggande pilates lugnt och metodiskt.

Kursstart: Vecka 4 , Onsdag 25 januari kl 18.15

Pilates Matwork Props Fortsättning

Denna kurs passar både dig som har tränat pilates länge. En perfekt kurs för dig som är nyfiken på hur du kan variera din träning med pilatesredskap och hur du kan utveckla grundövningarna till att bli mer utmanande.

Kursstart: Vecka 4 , Tisdag 24 januari kl 18.15

 Gravidpilates

Det finns flera fördelar med att träna Pilates under graviditeten. Du bygger upp kroppen för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig och orka bära din bebis.

Kursstart: Vecka 4, Torsdag 26 januari kl. 18.15

 

Alla kursers längd: 8 tillfällen a 55 min.

Pris: 2250 kr

Anmälan till kurs eller workshop sker via  info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Foto: Vegafoto