Nyhet! Kostrådgivning & idrottsnutrition på Pilates Complete

Äntligen kan vi berätta att vi från och med nu är ännu mer Complete! Många av er har efterfrågat proffessionell hjälp med kostprogram och råd för hur man skall äta på bästa sätt. Vi är därför otroligt glada över att presentera en ny samarbetspartner till Pilates Complete; Karin Ehlers!

karin ehlers pilates complete

Det är jag som är Karin. Jag är Cert. Nutrition Coach (kostrådgivare) och Cert. Sports Nutrition Coach (idrottsnutritionist), och arbetar med funktionsmedicinsk kost- och näringsoptimering. Jag ser fram emot att träffa dig!

Tänk att varje människa är byggd för att kunna vila i sömnen varje natt och sedan vakna pigg varje morgon, med fokus, kraft och energi, i kroppen och huvudet –  hela dagen. I vårt moderna samhälle kan det behövas hjälp för att komma tillbaka dit. Mycket kan vi påverka genom att säkerställa att vi äter klokt och håller en bra näringsbalans.

Jag kan hjälpa dig som vill optimera fysisk och mental prestation, hälsa och välmående. Hos mig får du alltid en individuellt anpassad hälsoplan, baserad på dina förutsättningar och behov – och anpassad till dina mål. 

Det här är mina galna premiär-priser:

Första konsultation, 90-120 min möte och 20 min uppföljning. Inklusive personlig hälsoplan: 1 900 kr (ord. pris 2 500 kr)

Konsultation, 45-60 min (uppföljning): 900 kr (ord. pris 1 200 kr)

Gäller enbart vid bokning och betalning i januari eller februari 2017 – mötet kan genomföras söndagar tom maj 2017. Bokningen kan överlåtas eller ges som present.

I samband med konsultation får du 20 % rabatt på alla tester, till exempel:

Hälsokontroll Large, 796 kr (ord. pris 995 kr)

Fettsyrabalans, 788 kr (ord. pris 985 kr)

Stress, 472 kr (ord. pris 590 kr)

D-vitamin-status, 236 kr (ord. pris 295 kr)

 

Kontakta mig gärna, jag ser fram emot att prata med dig!

 

Telefon: 0732-500 520

Mejl: karin@karinehlers.com

 

Karin Ehlers