Gratis Prova på-klasser v. 2

vegafoto-pilatescomplete-imagepics-lowres-srgb-201608-6-av-29

Kom och prova på våra variationsrika och inspirerande klasser i Pilates, Garuda och Barre!

Vi erbjuder gratis gruppträningsklasser under vecka 2 för dig som inte tränat hos oss tidigare och som är nyfiken på våra pilates, barre och garudaklasser!.

Måndag 9 januari kl. 18.15 

Reformer Här får du möjlighet att testa pilatesträning i Pilatesmaskinen Reformer. Träningen ger bättre flexibilitet, styrka och uthållighet.

Tisdag 10 januari kl. 19.30

Props Förbättra koordination, styrka och rörlighet samt forma kroppen på ett effektivt sätt med pilatesredskap som Wobblies, Mini Stability Ball, Flexband, Fitness Circle och Toning Balls och Towels.

Onsdag 11 januari kl. 18.15 

Garuda En skön klass med fokus på flöde, rytm och variation. Garuda är en kombination av yoga, pilates och dans som ger ny vitalitet och ökad kraft och flexibilitet .

Torsdag 12 januari kl.17.00

Matwork Få bättre kroppskontroll, placering och teknik med grundläggande pilatesträning på mattan. På den här klassen använder vi enbart den egna kroppen som redskap.

Fredag 13 januari kl. 18.15

FoamRoller På denna klass får du utmana din balans och träna de djupa stabiliserande musklerna i kroppen med redskapet foamroller.

Lördag 14 januari kl. 11.15 

Barre På den här klassen får du prova pilates stående vid balettstången.Tona musklerna från topp till tå med dessa dansanta Barreövningar som ger en ökad styrka och tonar ben och säte.

Boka upp till två klasser genom att registrera ditt namn, adress, telefon samt email på vår bokningssida www.timecenter.com/pilatescomplete Bokningen öppnas kl. 07.00 en vecka innan klassen. Avbokning skall ske senast 4 h innan bokad klass. Först till kvarn gäller. Begränsat antal platser. Inga förkunskaper krävs på någon av klasserna.

För frågor kontakta oss på : info@pilatescomplete.se

 

Foto: Vegafoto