Pilates Complete Adventskalender Lucka 19

luluChokladkalendrar i all ära, men är det inte bättre med en pilateskalender där du hittar fina erbjudanden varje dag under hela december månad? Vi har tagit fram de bästa erbjudanden som vi öppnar dag för dag med våra favoritklasser, kurser och pilates-produkter. Julfynda till dig, din familj och bästa vän hos oss!

LUCKA 19

15 % rabatt på alla t-shirtar i shopen!

Vi älskar t-shirts från Lululemon! I dagens lucka finns de fint mossgröna och vackert turkosgröna träningströjorna. Perfekta om man inte vill träna i linne med tunna band men ändå ha en snygg, tight träningstopp på pilatesträningen!

Tunn och skön kvalitet och helt utan sömmar så att du kan röra dig fritt. Materialet är framtaget för att inga bakterier skall kunna fästa i tyget vilket gör att svettlukten håller sig borta hur hårt du än tränar! Välkommen in för att fynda i vår studio-shop på Kastellgatan 1 hela dagen!

Pris: 578 kr Ordinarie pris: 680 kr

Maila info@pilatescomplete.se för att ta del av erbjudandet. Uppge namn, adress, telefonnummer, e-postadress samt personnr. Faktura sänds via mail. Erbjudandet gäller endast vid köp 2016-12-19 och kan ej kombineras med andra erbjudanden.