Pilates Complete Nyhetsbrev December 2016

Nu är julen här!

linda o jasmin pilates complete

Tänk att ännu ett år har gått på Pilates Complete! Många fantastiska möten, träningsupplevelser och inspirerande stunder har passerat och vi ser med spänning fram emot 2017!

Team Pilates Complete fortsätter att utbildas, utvecklas och ta del av den senaste pedagogiken och trenderna inom pilates och hållbar träning för att kunna fortsätta leverera den mest kvalitativa pilatesträningen. Under två dagar i december har vi drillats av Carita Lesche från Stockholm Pilates Center i avancerad boll- & flexband träning och av Magnus Ringberg i queing och coaching för att kunna motivera och hjälpa er som tränar hos oss att nå era mål lättare mer lustfyllt.

Vi vil tacka alla som tränat hos oss under 2016 och önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år!

FitFit tights – bara hos oss!

casa-blanca fitfit pilates complete

Vi är jätteglada över att ha blivit generagentur och ensamma återförsäljare av de fantastiska FitFit tightsen i Sverige!

FitFit Active tightsen rmed sin livfulla design erbjuder en kontrast till den typiska helsvarta träningsklädseln. FitFit Active skiljer sig dessutom från mängden traditionella träningsmärken genom dess följsamma, mjuka och samtidigt färgbeständiga, andningsbara och snabbtorkande material.

Varje kollektion tillverkas i begränsad upplaga och vi på Pilates Complete är numer den enda återförsäljaren i Sverige. Varmt välkommen in till vår studioshop på Kastellgatan 1 för att prova, känna, klämma och handla finaste julklappen till dig själv!

Pilates Complete Adventskalender 2016

pilates complete göteborg

Chokladkalendrar i all ära, men är det inte bättre med en pilateskalender där du hittar fina erbjudanden varje dag under hela december månad?

Vi har tagit fram våra bästa erbjudanden som vi öppnar dag för dag med våra favoritklasser, kurser och pilates-produkter. Har du inte följt kalendern ännu så finns det många dagar kvar att julfynda till dig, din familj och bästa vän hos oss!

Följ oss på Instagram, Facebook eller titta in i vårt kalendarie för att ta del av alla kalender-erbjudanden dag för dag!

Glöggmys på studion!

medlemsevent pilates complete

Som alltid firar vi in julhelgerna med ett riktigt mysigt glöggmys på Pilates Complete. I år bjöd vi inte bara på glögg och pepparkakor utan också på tango!

Kvällen startade med att vi fick lära oss grunderna i tango från Eloide & Love, två erfarna danslärare verksamma i Göteborg. Efter tangon myste vi vidare med fika, mingel, nyheter och julklappar. Alla fick ett fint resekit med lyxiga hudvårdsprodukter från M Picaut och en hel månad gratis mental träning med Remente.

Vi älskar verkligen det årliga glöggmyset, det är då vi hinner prata med varandra om vår pilatespassion, skratta och umgås!

Har du använt ditt friskvårdsbidrag 2016?

vegafoto-pilatescomplete-imagepics-lowres-srgb-201608-11-av-29

Har du ännu inte nyttjat ditt friskvårdsbidrag för 2016? Eller har du friskvårdskuponger från ditt arbete som ligger outnyttjade? Du vet väl att du kan använda dem hos oss på Pilates Complete!

Boka en Introduktion för att komma igång med din träning hos oss. I denna Introduktion ingår hälsoprofil, hållningsanalys och tester för att hitta det bästa träningsupplägget just för dig samt genomgång av pilatesteknikens fem grundprinciper. Du kan också använda ditt friskvårdsbidrag till gruppträning, kurser & workshops och massagebehandlingar hos oss.

Maila oss på info@pilatescomplete.se så hjälper vi dig att komma igång med träning nu i december!

Vi söker Dig!

portratt-linda-lindqvist pilates complete

Vi söker fler pilatesinstruktörer och terapeuter till Team Pilates Complete!

Pilates Complete är träningsstudio med ett team av välutbildade och licenserade instruktörer. Vår ambition om att Pilates Complete ska erbjuda den mest kvalitativa Pilatesträningen på marknaden kompletterat med annan träning som garuda, yoga, barre och funktionell träning står kvar.

Vi söker nu fler pilatesinstruktörer till både gruppträningsklasser, kurser och personlig träning inför vårterminen 2017. Du som söker skall helst inneha en lic. från STOTT PILATES eller likvärdig utbildning.

Vi söker också ytterligare terapeuter till vårt fina behandlingsrum. Behandlingsrummet finns ledigt på tisdagar och torsdagar from 1 februari för behandlingar som ex. massage, kiropraktik, samtalsterapi, akupunktur, zonterapi och liknande.

Vill du vara en del av Team Pilates Complete eller vet du någon som du tror skulle passa hos oss? Kontakta oss på: info@pilatescomplete.se

Presentkort på behandling i julklapp!

massage pilates complete

Ge bort en riktigt skön julklapp till någon du bryr dig om, eller varför inte dig själv? På Pilates Complete har vi flera terapeuter som erbjuder välgörande och avstressande kroppsbehandlingar.

Massage:

Ge bort en massage! Vi erbjuder 30 min samt 60 min klassisk massage på lördagar. Alltid lika välgörande och något man längtar efter men kanske inte alltid unnar sig själv. En riktigt skön massagebehandling bara för att njuta en liten stund!

För att köpa ett presentkort på massage maila: info@pilatescomplete.se

Osteopati:

Just i december månad vill Philip Bergmann, osteopat och pilatesinstruktör, säga tack för ett fantastiskt år med ett extra bra julerbjudande. Han släpper 50 presentkort på en 90 minuters behandling. Pris: 500 kr ( ordinarie pris 650 kr). I erbjudandet ingår en ordentlig helkroppsundersökning, en osteopatisk behandling och, vid behov, råd om träning och övningar. Presentkortet är giltigt under hela 2017 och är inte personligt.

För att köpa ett presentkort på osteopatibehandling med Philip maila: body.complete@yahoo.se 

 

Osteopaten Kristina Hagberg har arbetat många år som osteopat och även varit engagerad och arbetat på Osteopatskolan. Ny kunskap och utveckling är viktigt för henne i sitt arbete och hon har fortbildat sig inom kraniell osteopati inriktad på barn, osteopatisk idrottsmedicin och visceral osteopati.

Kristina har ett extra bra erbjudande i vår adventskalender den 23 december missa inte det!

Julschema 2016

Fitnesscircle

Snart är julen här och med det även några lediga dagar!

Pilates Complete har julstängt 23-26 december samt 31 december -1 januari och 5-6 januari. Däremellan har vi öppet för både gruppträning och PT igen.

Läs mer här för att se julens gruppträningsschema.

Boka 2017 års kurser redan nu!

senior

Boka en inspirerande kurs med start 2017 redan nu!

Våra populära kurser Förmiddagsklubben 60 +,Pilates Matwork, Props, MammaBebis Pilates, Gravidpilates och Yogawings startar igång under v 4. 2017 startar vi också upp fortsättningskurser i Pilates Matwork Props och MammaBebis Pilates! Här kan du att läsa mer om kurserna!

Prova på-vecka & Öppet Hus!

yoga

Save the dates!

Vecka 2 har vi en gratis Prova på-vecka med fria klasser för alla som aldrig tränat hos oss tidigare! Veckan avslutas med Öppet Hus söndagen den 15 januari kl. 12-16.

Boka in datumen redan nu. Mer info kommer i början av året.

Foto: Vegafoto