Pilates Complete Adventskalender Lucka 12

2014-08-vegafoto-pilates-complete-pt-v2-maxChokladkalendrar i all ära, men är det inte bättre med en pilateskalender där du hittar fina erbjudanden varje dag under hela december månad? Vi har tagit fram de bästa erbjudanden som vi öppnar dag för dag med våra favoritklasser, kurser och pilates-produkter. Julfynda till dig, din familj och bästa vän hos oss!

LUCKA 12

Teckna Personlig Träning 10-klippkort och få 1 PT-tillfälle gratis (värde 875 kr) Pris: 8250 kr

Att träna med en Personliga tränare kan vara den bästa julklapp du kan ge dig själv! Har du svårt att komma igång med din träning fast du vet att du skulle må så mycket bättre om du gjorde det? Längtar du efter att bli vältränad, smärtfri och må riktigt bra? Då är dagens luckerbjudande det du behöver för att ge dig själv en spark i baken och komma igång! Prioritera dig själv och träna PT i vår!  Din PT vägleder, stödjer och uppmuntrar dig att våga utmana dig själv och nå din fulla potential. Vi erbjuder Personlig träning i Pilates, Garuda och Yoga.

Maila info@pilatescomplete.se för att ta del av erbjudandet. Uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Faktura sänds via mail. Erbjudandet gäller endast 2016-12-12 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. För icke medlem tillkommer Pilates Complete Medlemskap/introduktion 975 kr. Klippkortet är giltigt i 1 år från köpdatum.

Foto: Vegafoto