Pilates Complete Adventskalender Lucka 9

pilates complete lounge yogamattaChokladkalendrar i all ära, men är det inte bättre med en pilateskalender där du hittar fina erbjudanden varje dag under hela december månad? Vi har tagit fram de bästa erbjudanden som vi öppnar dag för dag med våra favoritklasser, kurser och pilates-produkter. Julfynda till dig, din familj och bästa vän hos oss!

LUCKA 9

Teckna presentkort för 500 kr idag och få 100 kr extra att använda under 2017.

Köp ett presentkort i julklapp! Presentkort är ju så bra för man behöver aldrig oroa sig för att man köpt fel gåva eller att personen i fråga redan har x antal hemma i byrålådan. Om du nappar på dagens luck-erbjudande så får din vän 100 kr extra att handla för i januari! Presentkortet kan användas till pilatesträning, produkter i shopen, massage, kurser, workshops, PT och klasser!

Pris: 500 kr (värde 600 kr)

Maila info@pilatescomplete.se för att ta del av erbjudandet. Uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Faktura sänds via mail. Erbjudandet gäller endast 2016-12-09 och kan ej kombineras med andra erbjudanden.Presentkortet är giltigt 1 år från köpdatum. Endast ett erbjudande per person.

Foto: Vegafoto