Pilates Complete Adventskalender Lucka 8

Pilates complete flexband

Chokladkalendrar i all ära, men är det inte bättre med en pilateskalender där du hittar fina erbjudanden varje dag under hela december månad? Vi har tagit fram de bästa erbjudanden som vi öppnar dag för dag med våra favoritklasser, kurser och pilates-produkter. Julfynda till dig, din familj och bästa vän hos oss!

LUCKA 8

30 % rabatt på flexband!
Pris:100 kr Ordinarie pris: 145 kr

Flexbandet är det minsta och mest mobila gym man kan ha. Det bjuder på ett perfekt motstånd i pilatesträningen och gör övningarna än mer effektiva, bandet kan också hjälpa till att fördjupa stretchen när man är stel och utmana styrkan och stabiliteten i axlar och armar! Ett superbra pris på ett superbra redskap helt enkelt. Välkommen in i vår studio-shop på Kastellgatan 1 för att fynda eller maila oss din beställning och hämta upp bandet i morgon fredag!

Maila info@pilatescomplete.se för att ta del av erbjudandet. Uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Faktura sänds via mail. Erbjudandet gäller endast 2016-12-08 och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Foto: Vegafoto