Pilates Complete Adventskalender Lucka 7

introduktion pilates completeChokladkalendrar i all ära, men är det inte bättre med en pilateskalender där du hittar fina erbjudanden varje dag under hela december månad? Vi har tagit fram de bästa erbjudanden som vi öppnar dag för dag med våra favoritklasser, kurser och pilates-produkter. Julfynda till dig, din familj och bästa vän hos oss!

LUCKA 7

Teckna Pilates Complete Medlemskap och få en fri gruppträningsmånad (värde 699 kr). Pris: 975 kr

Vi älskar våra medlemmar och tar hand om dem på bästa sätt vi kan! En av de finaste saker som ingår i Pilates Complete medlemskap är alla medlemsevent som sker under året. I december bjuder vi till exempel in alla medlemmar till Glöggmys med Tango den 9 december. Ta del av dagens erbjudande och kom och mys med oss på fredag du också!

Maila info@pilatescomplete.se för att ta del av erbjudandet. Uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Faktura sänds via mail. Erbjudandet gäller endast vid köp 2016-12-07 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Endast ett erbjudande per person. Medlemskapet är giltigt 1 år från köpdatum 20161207 och gruppträningsmånaden måste nyttjas inom medlemsåret.

Foto: Vegafoto