Pilates Complete Adventskalender Lucka 6

Pilates Complete Global Yoga savasanaChokladkalendrar i all ära, men är det inte bättre med en pilateskalender där du hittar fina erbjudanden varje dag under hela december månad? Vi har tagit fram de bästa erbjudanden som vi öppnar dag för dag med våra favoritklasser, kurser och pilates-produkter. Julfynda till dig, din familj och bästa vän hos oss!

LUCKA 6

Boka Global Yoga Chakra Harmoni Workshop med Johanna Andersson den 8 december och få ett gratis prova-på kort på vår gruppträning (värde 225 kr)! Pris: 850 kr

Fördjupa dig i yogans värld tillsammans med Johanna Andersson. Johanna är entreprenör inom träning och hälsa. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare i mer än 15 år. Johanna blev tidigt förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon har studerat med flera välrenommerade yoga och meditation lärare parallellt med utbildningar inom coaching och funktionell styrketräning. Johanna driver utbildningsföretaget Global Yoga, som specialiserar sig på yogautbildningar samt är ena hälften av MOJO som tillsammans med Monika Björn ligger bakom koncepten Hot MOJO®, MOJO yoga® & MOJO Flex®.

Maila info@pilatescomplete.se för att ta del av erbjudandet. Uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Faktura sänds via mail. Erbjudandet gäller endast vid köp 2016-12-06 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Svarsmail bekräftar din plats på workshopen. OBS! Bokning/ anmälan är bindande för workshopen den 8 december och kan ej ändras till annan workshop som sker på Pilates Complete. Återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Foto: Vegafoto