Vi vill vara din oas!

lounge pilates complete

Många av våra medlemmar beskriver hur dagens stress bara rinner av dem när de kommer innanför dörrarna till Pilates Complete. Vi jobbar alltid för att du skall mötas av en välkomnande atomsfär och en studio i harmoni när du besöker oss. Kvalitativ pilatesträning i en vacker och inspirerande miljö är vårt koncept, kompletterat med event, utbildningar och workshops.

Att träningen vi erbjuder dig är den allra bästa är naturligtvis viktigast, men att miljön inspirerar dig och att du trivs med människorna som du tränar tillsammans med är ett stort plus i kanten. Vi brukar säga att Pilates Complete har utvecklats till en fritidsgård för vuxna, där allt det vi gillar finns – grym träning, goa medlemmar och möten som inspirerar, utvecklar och lyfter oss. Vi hoppas att du känner detsamma!

Välkommen till Pilates Complete!

 

Foto: Vegafoto