Månadens medlemsevent – Glöggmys med Tango

Vegafoto glöggmys pilates complete

Äntligen är det adventstider! Som alltid firar vi in julhelgerna med ett riktigt mysigt glöggmys på Pilates Complete. I år bjuder vi inte bara på glögg och pepparkakor utan också på tango.

Kvällen startar med att vi får lära oss grundera i tango från Eloide & Love, två erfarna danslärare verksamma i Göteborg. Efter tangon myser vi vidare med fika, mingel, nyheter och julklappar. Du som varit medlem hos oss länge vet att just Glöggmyset vill man inte missa! Det är då vi verkligen hinner prata med varandra om vår pilatespassion, skratta och umgås. Du som är ny medlem bjuder vi in med extra värme till att komma och mysa med oss och för att lära känna dina träningskompisar bättre.

tango pilates complete

Om lärarna:

Love and Elodie, tango teachers at World Dance Company and Dance Vida, will introduce you to the magic of tango. This subtile and elegant couple dance is especially interesting for those who want to develop self and body awareness, improve their grace, posture, and flexibility in a gentle way. The focus required to connect and move with your partner will take you to a meditation state greatly beneficial for stress release. Even though in the traditional picture of tango men lead and the women follow, we welcome minds opened to change the frame. Come solo or with a partner, we constantly change partner and give exercises for solo practice.

Datum: Fredag 9 december

Tid: Kl. 18.00-20.00

Anmälan:info@pilatescomplete.se senast den 6e december.

 

Varmt välkommen själv, med en vän eller hela din familj!

Pilates Complete

 

 

Foto: Vegafoto & World Dance Company