Har du använt ditt friskvårdsbidrag för 2016?

vegafoto-pilatescomplete-imagepics-lowres-srgb-201608-11-av-29Har du ännu inte nyttjat ditt friskvårdsbidrag för 2016? Eller får du friskvårdskuponger från ditt arbete som ligger outnyttjade så kan du använda dem hos oss på Pilates Complete!

introduktion pilates complete

Boka en Introduktion för att komma igång med din träning hos oss. I denna Introduktion ingår hälsoprofil, hållningsanalys och tester för att hitta det bästa träningsupplägget just för dig samt genomgång av pilatesteknikens fem grundprinciper.

vegafoto-pilatescomplete-imagepics-lowres-srgb-201608-2-av-29

Du kan också använda ditt friskvårdsbidrag till gruppträning, kurser & workshops och massagebehandlingar hos oss.

vegafoto-pilatescomplete-imagepics-lowres-srgb-201608-18-av-29

Maila oss på info@pilatescomplete.se så hjälper vi dig att komma igång med träning nu i november och början av december!

Foto: Vegafoto