Bilder från Gong-badet!

Förra veckan hade vi ett ett väldigt speciellt medlemsevent – Gongbad med Camilla från Happy Yoga! Gongbad handlar varken om att simma eller gå som många trodde till en början. Det handlar om att bada i vibrationerna från de stora gongongarna.

Vi startade med en kort yogauppvärmning ( asanas) och med andningsövningar ( pranayama) och en kort sång med mantrat Om. Därefter fick vi lägga oss ner i en bekväm ställning på rygg ( savasana), med filtar, kuddar och sockor och sedan startade badet. Ljuden som kom från gongen hjälpte oss att komma in i en djupavslappning där vi fick vila i de kraftfulla vibrationerna och ljuv musik av klockspel.

Man blev lugn, avslappnad och upplevelsen gav mersmak för många av oss som deltog. Vi hoppas få fler tillfällen med gongbad på Pilates Complete i vår!

img_7507 img_7510 img_7512  img_7523

img_7521