Nya yogaworkshops med Johanna Andersson i nov & dec!

Global Yoga – Strong yet Soft

Johanna Andersson Pilates Complete

Yoga som redskap och praktik bär på en enorm potential. Att bygga både styrka och mjukhet i leder, bindväv, muskler men också mentalt och emotionellt. I denna workshop tittar vi närmare på övningar/tekniker så att du kan sätta ihop din egen dagliga praktik att fortsätta hemma med en lång tid framöver (målsättningen är att hålla denna praktik vid liv ända in i våra sista dagar på denna jord ).

Datum: 24 november

Tid: 19.15- 21.15, 60 min klass och 60 min workshop

Instruktör: Johanna Andersson

Pris: 850 kr

Global Yoga – Chakra Harmoni

Pilates Complete Global Yoga savasana

Chakra – 7 ”hjul” längs din ryggrad som eftersträvar balans men oftast snurrar några av dem lite trögt eller på tok för snabbt. De interagerar även med varandra på ett delikat och intressant sätt. Genom att lyssna och känna kan vi balansera och skapa harmoni genom våra chakra. I denna workshop får du först skriva och jobba med tanken för att sedan släppa tankarna och fokusera på känslorna med kroppen som redskap.

Datum: 8 december

Tid: 19.15 – 21. 15, 45 min workshop och 75 min klass

Instruktör: Johanna Andersson

Pris: 850 kr

Anmälan till kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

Foto: Vegafoto