Sverigemotiv på Pilates Complete hela november!

Under november kommer du att kunna se moderna stadstavlor i snygga screentryck med motiv från många av Göteborgs mest kända stadsmärken som Götaverken, Skansen Kronan, Gasklockan, Älvsborgsbron m fl. hos oss på Pilates Complete!

gotaverkens-kranar-goteborg

Sverigemotiv är ett svenskt företag som grundades 2015 av Jörgen Dahl och som erbjuder unika motiv av byggnader, minnen och platser. Med en tydlig nisch, stort fokus på kvalitet och ett modernt grafiskt uttryck är tanken att dessa stilrena motiv ska fylla det tomrum som finns på alla hemkära människors väggar. Högkvalitativa och tidlösa produkter får dig att komma ihåg dina favoritplatser och återuppleva dina bästa minnen, samtidigt som du får en vacker inredningsdetalj i ditt hem.

Söker du efter en personlig tavla med ett motiv som anknyter till en särskild stad? En tavla som kännetecknar staden på ett annorlunda sätt och fungerar som en lämplig inredningsdetalj?

I samband med utställningen får du 20 % rabatt på köp av motiv hos Sverigemotiv vid användande av koden pilatescomplete.

Köp görs via www.sverigemotiv.se

fk