November månads medlemsevent är ett Gongbad!

Månadens medlemsevent – “YOGA & GONGVILA”

gong-5-1

Gongbad har inget med vatten att göra. Däremot badar du i gongens vibrationer när du ligger ner och slappnar av och låter ljudet från gongen skölja genom dig och ditt energisystem. Detta skapar en mycket djup avslappning och närvaro. Sinnet, med dina tankar, har ingen möjlighet att motstå ljudet av gongen. Då kan tankarna stilla sig, sinnet bli lugnare och kroppen slappna av ännu bättre. Därför är gongen ett effektivt verktyg för ett rastlöst och stressat sinne.

Varje persons upplevelse av gongen är helt unik och kan vara olika från tillfälle till tillfälle, men många berättar om en ny, lättare och harmonisk känsla i både kroppen och sinnet, som att ha duschat invändigt och sköljt bort djupt liggande spänningar och blockeringar. Det bästa är att prova och få en egen erfarenhet.
Vi inleder med att landa i nuet, gör några uppmjukande yoga- och andningsövningar för att få igång energiflödet, och sedan ligger fokus på avslappningen då jag spelar på gongen under en längre stund. Även andra ljudkällor kan förekomma.

camilla pilates complete gongbad
———
Camilla Lindberg inspirerar och verkar för helhetshälsa och personlig utveckling inom områden som yoga, meditation, gong, rawfood, näring, hälsocoachning och kroppsbehandlingar. Både i egen regi, med det egna företaget Happy Yoga och samarbete med andra. Hon är diplomerad inom alla områden.

Datum: 17 november

Tid: kl.19.30-21.00

Anmälan: info@pilatescomplete.se

gong

 

Varmt välkommen!

Pilates Complete