“Run Free Weekend” 19-20 november- löpar och pilateshelg med Performance by Hagström och Pilates Complete

 

 hundered-reformerrun free weekend pilates completemagnus hagström pilates completeskating pilates complete

Run free weekend!

En glädjefylld löpar- och pilateshelg med Performance by Hagström & Pilates Complete. Detta är den energiinjektion vi alla så väl behöver mitt i mörkaste november. Löpning & pilatesträning så att du kan springa fritt utan hinder! 

LÖRDAG 19 november

12.00 – 12.30 VÄLKOMMEN 

12.30-13.30 LÖPNING – Free your mind and the rest will follow 

Vill du förbättra ditt löpsteg och ta din löpning mot nya mål? Med hjälp av små förändringar i din tanke, teknik, rörlighet och styrka, kan du få löpningen att kännas både lättare och roligare. Löpskolan är för alla: för dig som är nybörjare på löpning, dig som motionär och dig som tävlar. Huvudsaken är att du vill förbättra och effektivisera din löpning.

14.00-14.30 FÖRELÄSNING – Varför pilates?

Kort genomgång av pilatesteknikens grundprinciper och främsta fördelar för löpare.

14.30-15.30 KLASS – Feel the pilates power!

Kontrollerade coreövningar och utmanande rörlighetsträning i en riktigt kraftfull pilatesklass med olika redskap och den fantastiska maskinen reformer! Längre muskler, mjukare bindväv och djupare andetag utlovas efter denna timme.

15.30 – 16.00 PAUS

 16.00-17.00 LÖPNINGFun for speed

Vill du bli snabbare, starkare och få bättre condition. Då är intervaller en av de effektivaste sätten för detta. Att träna intervallträning är inte alltid lätt, det ska vara jobbigt och du ska få en hög puls. Här går vi igenom hur du gör detta på ett effektivt och säkert sätt dessutom så praktiserar vi detta oxå. Så räkna med ett svettigt och pulshöjande pass!

 

 SÖNDAG 20 november 

09.00-10.00 KLASS –  Release and let go 

För att kunna vara stark, explosiv och uthållig måste man också kunna vara mjuk, elastisk och flexibel. Vi startar dag 2 med en skön pilates matworkklass där vi släpper på alla onödiga anspänningar och istället bygger upp en smidig kropp fri från stelhet.

10.00-10.30 PAUS

10.30-11.30 – LÖPNINGFree falling 

Vågar du falla fritt? Släpp kontrollen och låt naturen ha sin gång, kroppen vet hur den ska springa speciellt när den kommer till sin naturliga miljö.

11.30-12.30 LUNCH

 12.30-13.30 KLASS – Balance is key 

Lek med din balans och träna de djupa stabiliserande musklerna till att fånga upp dig när du faller. Glasklart fokus, lite mod och ett öppet sinne krävs för att bemästra helgens sista pilatesklass där vi testar gränserna med balanskuddar, pilatesbollar och flexband. Målet är en välbalanserad kropp som är lika stark som rörlig.

13.30 – 14.00 AVSLUT 

 

Datum: 19-20 november

Tid: Lördag 19 nov. kl. kl. 12.00- 17.00, Söndag 20/11 kl. 09.00-14.00

Plats: Pilates Complete, Kastellgatan 1, Göteborg.

Instruktörer: Magnus Hagström, Jasmin Salhi & Linda Ahlgren

Pris: 1495 kr

Bokning: Anmälan till Run free weekend sker via info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Foto: Vegafoto och Performance By Hagström