Pilates Complete Nyhetsbrev November 2016

garuda apparatusHej i höstmörkret! Nu behöver vi mer än någonsin boosta oss för att klara av det kommande höstmörkret!

Hur gör du för att hitta ny energi och inspiration? Kanske träning, en resa eller att umgås med goda vänner ger dig kraft. Att prova något nytt kan också ge en skön kick och massor av glädje! 

Vi besökte nyligen London och för att vidareutbilda oss i Garuda Apparatus och det har gett oss massor av inspiration inför höstens klasser och PT!

För dig som ännu inte upptäckt Garudatekniken så är det en hybrid mellan pilates och yoga där syftet är att öppna upp och få bort all stagnation och stelhet i kroppen. Metoden tränas på matta, med redskap som brick och rulle samt i apparatus. Garuda apparatus är en specialkonstruerad maskin med egenskaperna från pilatesmaskinerna reformer, stability chair och Cadillac. Garuda är en perfekt kompletterande träningsmetod till pilatestekniken genom sitt fokus på flöde, rytm och större rörelser. Träningen är stärkande och ger en skön och ledig och känsla i kroppen. Helt enkelt en superbra träning för alla som känner sig stela runt höfter, ländrygg och axlar!

På studion så boostar vi oss med många härliga workshops i bl.a. yoga, pilates och löpning i november och ett fantastiskt medlemsevent med Gongbad väntar er som är Pilates Complete-medlemmar! Missa inte det!

Under kommande veckor smyckas studion också med vackra motiv ifrån Göteborg. Mer om detta och mycket annat kan du läsa om i nyhetsbrevet.

Vi hoppas att något av detta kan motivera och glädja dig i höstmörkret!

Friska hösthälsningar, Linda & Jasmin

Run free weekend

run free weekend pilates complete

En glädjefylld löpar- och pilateshelg med Performance by Hagström & Pilates Complete. Detta är den energiinjektion vi alla så väl behöver mitt i mörkaste november. Löpning & pilatesträning så att du kan springa fritt utan hinder!

Datum: 19-20 november

Tid: Lördag 19 nov. kl. kl. 12.00- 17.00, Söndag 20/11 kl. 09.00-14.00

Plats: Pilates Complete, Kastellgatan 1, Göteborg.

Instruktörer: Magnus Hagström, Jasmin Salhi & Linda Ahlgren

Pris: 1495 kr

Bokning: Anmälan till Run free weekend sker via info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Fars Dag- erbjudande

massage pilates complete

Söndagen den 13 november är det Fars Dag och det firar vi med ett extra kärleksfullt erbjudande till alla män!

Ge bort den bästa presenten till din pappa, man, bror, pojkvän, kollega eller killkompis. En timmes personlig träning i pilatesmaskinerna och en lika lång, skön massage är något av det bästa man kan få!

1 PT-tillfälle samt 60 minuters massagebehandling.

Pris: 1195 kr (ord. pris 1575kr)

Erbjudandet gäller tom 20161113 och skall nyttjas före 20161231. Endast ett erbjudande per man. Boka ditt Fars Dag -erbjudande genom info@pilatescomplete.se

Medlemsevent november – Gongbad

gong

Årets sista två månader höjer vi ribban med två riktiga myspys-event för alla kära Pilates Complete-medlemmar!

I november bjuder vi in till ett helande Gong-bad och i december är det dags för det årliga glöggmyset- alltid med en extra tvist, så även i år!

Utan alla er härliga medlemmar hade studion stått tom och tyst, nu bubblar den av liv och vi är så glada över att se hur ni trivs tillsammans i studion och verkligen njuter av samvaro i vår lounge efter klasser och workshops! Varje månad skapar vi ett medlemsevent där vi bjuder alla medlemmar på ny inspiration genom föreläsningar, mingel och alternativa träningsformer. Missa inte de mysigaste:

  • Gong-bad den 17 november kl. 19.30-21.00.
  • Glöggmys med Tango 9 december kl 18-20.

Anmälan: info@pilatescomplete.se senast 11 nov resp. 5 dec.

Yoga för barn – nu på söndag 6 november

Global_yoga_kids_yogafoto_03_webb.175919

Global Yoga Kids fokuserar på glädje, rörelse, lek och kreativitet. Barnen lär sig enkla verktyg som de kan använda sig av för att själva hitta lugn och harmoni i vardagen. Syftet är att stärka barnens motorik och koordination, samt att ge självkänsla, kroppskännedom och rörelseglädje.

Att bli sedd, berörd och att få röra sig är för barn mycket viktiga behov. Yoga hjälper barn att må bra i kropp och sinne, bli mer medvetna om sina känslor, få bättre självförtroende och hitta lugn och koncentration.

Datum: 6 november och 4 december.

Tid: 2-4 år med förälder kl.09.00, 5-8 år kl 10.00.

Instruktör: Alexandra Isaiu

Pris: 150 kr /tillfälle

Anmälan till GY Kids sker till info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr samt namn och ålder på barnet som skall vara med. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Sverigemotiv på Pilates Complete

gotaverkens-kranar-goteborg

Besök Pilates Complete i november och njut av fina svartvita Sverigemotiv! 

Under november kommer du att kunna se moderna stadstavlor  i snygga screentryck med motiv från många av Göteborgs mest kända stadsmärken som Götaverken,Skansen Kronan, Gasklockan, Älvsborgsbron m fl. hos oss på studion.

Sverigemotiv är ett svenskt företag som grundades 2015 av Jörgen Dahl och som erbjuder unika motiv av byggnader, minnen och platser. Med en tydlig nisch, stort fokus på kvalitet och ett modernt grafiskt uttryck är tanken att dessa stilrena motiv ska fylla det tomrum som finns på alla hemkära människors väggar. Högkvalitativa och tidlösa produkter får dig att komma ihåg dina favoritplatser och återuppleva dina bästa minnen, samtidigt som du får en vacker inredningsdetalj i ditt hem.

Söker du efter en personlig tavla med ett motiv som anknyter till en särskild stad? En tavla som kännetecknar staden på ett annorlunda sätt och fungerar som en lämplig inredningsdetalj?

I samband med utställningen får du 20 % rabatt på köp av motiv hos Sverigemotiv vid användande av koden pilatescomplete.

Varmt välkommen!

Global Yoga – Soft yet strong

Johanna Andersson Pilates Complete

Yoga som redskap och praktik bär på en enorm potential. Att bygga både styrka och mjukhet i leder, bindväv, muskler men också mentalt och emotionellt.

I denna workshop tittar vi närmare på övningar/tekniker så att du kan sätta ihop din egen dagliga praktik att fortsätta hemma med en lång tid framöver (målsättningen är att hålla denna praktik vid liv ända in i våra sista dagar på denna jord ).

Datum: 24 november

Tid: 19.15- 21.15, 60 min klass och 60 min workshop

Instruktör: Johanna Andersson

Pris: 850 kr

Anmälan till workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Nya kläder i shopen!

lulu

Nu har det kommit in nya toppar i höstiga färger!

Vad sägs om fint mossgröna t-shirts tillsammans med ljusgrå & svarta jackor från Lululemon? Med högsta kvalitet är de både supersköna & hållbara. Tillsammans blir de vinterns snyggaste träningsoutfit.

Välkommen in & prova!

Foto: Pilates Complete, Performance by Hagström, Vegafoto, Global Yoga och Sverigemotiv.