Mer Garuda apparatus på Pilates Complete!

Förra veckan var vi på Garuda Apparatus vidareutbildning för James D’Silva i London.

img_5975

Garudatekniken är en hybrid mellan pilates och yoga där syftet är att öppna  upp och få bort all stagnation och stelhet i kroppen. Garuda tränas såväl på matta, med redskap som brick och rulle samt i apparatus. Garuda apparatus är en specialkonstruerad maskin med egenskaperna från pilatesmaskinerna reformer, stability chair och Cadillac.

img_6030 img_6117 img_6240-kopia

Garuda är en perfekt kompletterande träningsmetod till pilatestekniken genom sitt fokus på flöde, rytm och större rörelser. Träningen är stärkande och ger en skön och ledig och känsla i kroppen. Helt enkelt en superbra träning för alla som känner sig stela runt höfter, ländrygg och axlar!

img_6350

img_6314