Vill du bli vig som en katt? Testa fascia flow!

På söndag startar vår fascia flow- kurs med Liselotte Reivén. Vill du bli lika smidig som den här sötnosen kan just den här kursen vara något för dig!

catstrechfasciaflow

Fascia Flow är ett koncept där vi jobbar med rörelser utifrån fascian. Dvs bindväven som binder samman all din muskulatur och där mycket av din sensorik och kroppsuppfattning finns. En praktiskt kurs där du får röra din kropp med kvalitet och medvetenhet med övningar hämtade från pilates, dans och garuda. En upplevelse i hur du gör dina rörelser.

Datum: V 43, Söndag 30 oktober kl.17.30
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Liselotte Reivén

Pris: 2250 kr

 

Anmälan till kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.